Voor calamiteiten bel (076) 572 96 66

   Home » Asbestonderzoek

   Interesse in een van onze diensten?

   Particulier en zakelijk

   Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

   CO2 reductie

   Asbestonderzoek

   Wanneer u gebruik maakt van de ervaren specialisten van KSM Breda om een asbestonderzoek uit te voeren, maakt het niet uit waar de asbest zit. Of het nu in een schuur, loods, magazijn, berging of ergens anders zit, onze specialisten onderzoeken het voor u. Tijdens het asbestonderzoek inspecteren wij, voor zakelijk en particulier, de plek waar de asbest zit en maken een asbestinventarisatie om de eventuele risico’s in kaart te brengen. Hierdoor weet u waar u aan toe bent en welke acties u moet ondernemen om veilig op de plek te wonen of werken.

   Een asbestonderzoek laten uitvoeren door een professional

   Als u zakelijk of particulier werkzaamheden uitvoert of laat uitvoeren aan een constructie of een bouwwerk, is het nuttig om een asbestinventarisatie uit te laten voeren. Wij zijn gespecialiseerd in asbest en onderzoeken of er asbest in uw bouwwerk verstopt zit. Door een asbestinventarisatie weet u als particulier meteen of er schadelijke stoffen zijn. Onze specialisten gaan in het asbestonderzoek alles grondig onderzoeken om ervoor te zorgen dat u zonder zorgen aan de slag kunt. Indien er tijdens het onderzoek naar voren komt dat er sprake is van asbest, dan kunnen wij dit voor u saneren. Naast het saneren van asbest, verwijderen wij ook andere schadelijke stoffen, zoals chroom 6. Tijdens al onze werkzaamheden vinden wij het bovendien belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

   Een asbestinventarisatie laten uitvoeren als particulier

   Wij hebben een no-nonsense cultuur die onze opdrachtgevers als zeer prettig ervaren. Heeft u last van asbest in Breda en wilt u een asbestonderzoek of een asbestinventarisatie als particulier laten uitvoeren? Neem dan telefonisch contact met ons op via (076) 572 96 66. Ook voor eventuele vragen of voor meer informatie bereikt u ons op dit telefoonnummer.