Voor calamiteiten bel (076) 572 96 66

   Home » Chroom 6 verwijderen

   Interesse in een van onze diensten?

   Particulier en zakelijk

   Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

   CO2 reductie

   Chroom 6 verwijderen

   Bent u op zoek naar een ervaren bedrijf om bij uw locatie chroom 6 te verwijderen? KSM Breda heeft jarenlange ervaring in het verwijderen van giftige stoffen, zoals chroom 6. Bij al onze producten en diensten is kwaliteit een belangrijk element. Naast kwaliteit staat natuurlijk ook de veiligheid van onze werknemers en opdrachtgevers voorop.

   Laat ervaren specialisten chroom 6 verwijderen

   Wanneer chroom 6 vrijkomt is het erg gevaarlijk en zelfs kankerverwekkend. Daarom is het van belang om bij het verwijderen veilig te werken. Om een veilig gebied te creëren, worden er diverse technieken gebruikt om chroom 6 goed aan te pakken. Het maakt niet uit of het in een loods, appartement, magazijn of berging is. Onze ervaren medewerkers verwijderen de gevaarlijke stoffen snel én goed. Onze medewerkers staan voor u klaar om gevaarlijke stoffen zoals asbest te verwijderen. Tevens is er de mogelijkheid voor onderzoek naar asbest.

   Onze medewerkers gaan verantwoord te werk

   Voor ons is het belangrijk om tijdens werkzaamheden aan het milieu te denken, daarom maakt het beperken van CO₂-uitstoot deel uit van ons beleid. Ook bij andere aspecten van ons bedrijf, zoals bestrating, wordt hier rekening mee gehouden. Voor meer informatie of eventuele vragen over het verwijderen van chroom 6 neemt u telefonisch contact met ons op via (076) 572 96 66.