Voor calamiteiten bel (076) 572 96 66

   Home » Bestratingen

   Bestratingen in Breda

   Wanneer u bestratingen in Breda wilt laten leggen, is het van belang om een wegenbouwbedrijf in te huren dat hier veel ervaring mee heeft. Hiermee zorgt u ervoor dat aan al uw wensen voldaan worden en dat de bestrating er top uit ziet. De medewerkers van KSM Breda hebben een jarenlange ervaring met het leggen van bestratingen. Bij bestrating en asfalt staat het belang bij aanbesteding van een project voor de opdrachtgever bij ons hoog in het vaandel. Of u nu meerdere bestratingen in Breda wilt laten leggen of maar een klein oppervlak: ons wegenbouwbedrijf heeft jarenlange ervaring met bestratingen in Breda.

   Onze bestratingen in Breda zijn uniek

   Bij elke afzonderlijk project schrijven wij een uniek plan van aanpak. Belangrijke leidende factoren hierbij zijn onder andere een planning, straatwerkplan en kwaliteitsplan. In het kader van de nieuwste wet en regelgeving in Nederland omtrent het machinaal aanbrengen van elementenverharding, beschikt ons wegenbouwbedrijf over de modernste middelen voor het machinaal aanbrengen van elementenverharding. Denkt u hierbij aan het machinaal zetten van kantopsluitingen en beton- en straat(bak)stenen. Dit alles wordt mechanisch of anderzijds met vacuüm gedaan. Wilt u voor het bestraten, riolering laten leggen? Dit leggen wij meteen voor u neer.

   Uw project met het gewenste eindresultaat

   Met ons wegenbouwbedrijf streven wij ernaar om continu te sturen op het project, in het management en in de uitvoering. Hierbij maken we tevens gebruik van onze CO₂ prestatieladder, om de CO₂-uitstoot te beperken. Op deze manier dragen wij zorg dat we het project binnen de gestelde termijn, maar ook met het gewenste eindresultaat opleveren. Ook worden de faalkosten van een project hiermee beperkt. Wij verwijzen u graag naar onze referenties waarin u leest welke projecten er de afgelopen perioden door ons zijn uitgevoerd.

   Interesse in een van onze diensten?

   Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Wij zijn van alle markten thuis

   Wanneer u ons wegenbouwbedrijf inhuurt, verzorgen wij alles op het gebied van wegenbouw. Ook op het gebied van het saneren van schadelijke stoffen hebben wij de nodige ervaring. Zo verwijderen wij onder andere chroom 6. Wilt u bestratingen in Breda laten leggen? Neem dan contact met ons op via (076) 572 96 66.