Voor calamiteiten bel (076) 572 96 66

   Home » Riolering

   Grond- en rioleringswerken

   Grond- en rioleringswerken zijn een belangrijk onderdeel van de ondergrondse infrastructuur. Deze infrastructuur is weer een belangrijk onderdeel van de weg- en waterbouw. KSM Breda heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd wat betreft grond- en rioleringswerken. Bij elke opdracht streven wij ernaar om een zo goed mogelijk technisch eindproduct op te leveren dat aan de gestelde milieutechnische eisen voldoet, maar natuurlijk ook aan die van u als opdrachtgever.

   Grond- en rioleringswerken laten uitvoeren door een ervaren specialist

   Omdat wij een grote verantwoordelijkheid nemen bij grond- en rioleringswerken doen wij bij onze opdrachten geen concessies in de materiaalkeuze en in de uitvoeringswijze. Voor alle technische uitvoeringen willen wij namelijk altijd het beste leveren, van rioleringen van een hemelwaterafvoer tot een gescheiden systeem of infiltratieriool. Het bewaken en toetsen van de behaalde kwaliteit wordt uitvoerig met de opdrachtgever gecommuniceerd. Zo is de opdrachtgever te allen tijde verzekerd dat het werk conform de gewenste eindkwaliteit wordt opgeleverd. Bij onze werkzaamheden is het beperken van CO₂-uitstoot van groot belang.

   Neem makkelijk contact met ons op

   Heeft u behoefte aan een ervaren specialist op het gebied van grond- en rioleringswerken? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Bel naar (076) 572 96 66 en krijg een van onze medewerkers te spreken. Ook als u meer informatie wilt of vragen heeft, mag u ons telefonisch bereiken. Heeft u Asbest in Breda en wilt u dit weg hebben? Laat ons het asbest verwijderen op een verantwoorde manier. Daarnaast wordt ook chroom 6 verwijderd door onze specialisten.

   Interesse in een van onze diensten?

   Vraag vrijblijvend een offerte aan